TIETOSUOJASELOSTE

1. Johdanto

Tervetuloa Bitcoin Loophole -sivuston viralliselle tietosuojasivulle! Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, miten Bitcoin Loophole rekisterinpitäjänä kerää ja käyttää sivustollamme olevia tietoja sekä eri menetelmiä, joita käytämme antaaksemme sivustomme käyttäjille paremman käyttökokemuksen.

Tunnettuna ja arvostettuna verkkosivustona pidämme verkkosivustojamme käyttävien henkilöiden yksityisyyttä korkeassa arvossa. Tämän vuoksi käyttäjien henkilötietojen huolellinen käsittely on yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme.

Tässä virallisessa Bitcoin Loophole -tietosuojaselosteessa saatat törmätä erilaisiin tietosuojalainsäädäntöön liittyviin termeihin. Varmistaaksemme, että ymmärrät kaiken tässä asiakirjassa esitetyn tiedon, olemme laatineet hyödyllisen sanaston kaikista käytetyistä termeistä tämän tietosuojaselosteen loppuun.

Bitcoin Loophole -tiimi voi muuttaa tai täydentää tätä tietosuojaselostetta ilman, että meidän tarvitsee ilmoittaa siitä käyttäjillemme etukäteen. Olet tervetullut ottamaan yhteyttä Bitcoin Loophole -asiakaspalvelutiimiin, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia tähän tietosuojaselosteeseen liittyen.

2. Mitä Bitcoin Loophole tekee henkilötiedoilla?

Henkilötietojen määrittely

Henkilötiedot voidaan määritellä laajaksi joukoksi henkilöön liittyviä henkilökohtaisia tietoja, joihin sisältyät muun muassa henkilön nimi, nykyinen osoite ja valtion myöntämä henkilötunnus.

Mitä henkilötietoja Bitcoin Loophole kerää?

Bitcoin Loophole -sivusto kerää kahdenlaisia tietoja, joita ovat henkilötiedot ja muut ei-henkilökohtaiset tiedot. Keräämme seuraavanlaisia tietoja:

(a) Tiedot, jotka käyttäjät antavat Bitcoin Loophole:lle vapaaehtoisesti, kun he pyytävät meiltä tietoja tai täyttävät erilaisia lomakkeita verkkosivustollamme.

(b) Tiedot Bitcoin Loophole -sivuston käytöstä, joita ovat muun muassa liikenne, käyttötilastot ja muut Google Analyticsin kaltaisten ohjelmistojen keräämät tiedot.

(c) Tiedot, jotka syntyvät viestitellessä Bitcoin Loophole:n kanssa. Bitcoin Loophole voi tallentaa sivuston ja käyttäjän väliset keskustelut asiakaspalvelun parantamiseksi.

Kuka on rekisterinpitäjä?

Bitcoin Loophole on rekisterinpitäjä, kun on kyse verkkosivustoa käyttävien henkilöiden henkilötiedoista. Päätöksentekoprosessi siitä, miten henkilötietoja käsitellään, on Bitcoin Loophole:n vastuulla.

Miten Bitcoin Loophole käyttää henkilötietoja?

Bitcoin Loophole rekisterinpitäjänä voi käyttää kerättyjä tietoja useisiin eri tarkoituksiin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen:

(a) Viestinnän tehostaminen: Voimme käyttää tietoja, jotka annat meille vapaaehtoisesti, kun otat yhteyttä Bitcoin Loophole -tiimiin. Teemme näin kehittääksemme asiakaspalveluamme ja kyetäksemme vastaamaan kyselyihisi nopeammin.

(b) Bitcoin Loophole:n myynninedistäminen: Bitcoin Loophole saattaa aika ajoin luoda kampanjoita ja tarjouksia. Kun olet antanut meille suostumuksesi, saatamme ottaa sinuun yhteyttä mainostaaksemme tarjolla olevia mahdollisuuksia ja markkinointimateriaalia.

(c) Turvallisuuden ja käyttäjäkokemuksen parantaminen: Voimme käyttää henkilötietojasi ylläpitääksemme verkkosivustomme turvallisuutta ja tarjotaksemme sinulle turvallisemman käyttökokemuksen.

Mitä evästeet ovat ja miten Bitcoin Loophole käyttää niitä?

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka lähetetään käyttämääsi laitteeseen. Evästeen avulla verkkosivusto voi tunnistaa laitteesi ja säästää näin aikaasi ja tehdä selauksestasi helpompaa.

Kuten mikä tahansa nykyaikainen verkkosivusto, Bitcoin Loophole käyttää evästeitä, jotta sivuston käyttäjät saavat paremman käyttökokemuksen ja jotta verkkosivusto toimii sujuvammin.

Jos päätät kieltäytyä evästeiden käytöstä, muista, että tämä voi vaikuttaa kielteisesti sivun käyttökokemukseesi. Jos hyväksytät tämän, voit poistaa evästeet laitteesi selaimen asetuksista.

Virallisella Bitcoin Loophole -sivustolla saatamme käyttää seuraavia evästeteknologian muotoja:

(a) Toiminnalliset evästeet: Tämän evästeen tarkoituksena on saada verkkosivusto toimimaan niin kuin sen ylläpitäjät ovat sen tarkoittaneet. Toiminnallisilla evästeillä on ratkaiseva rooli sen varmistamisessa, että kaikki sivuston tärkeimmät ominaisuudet toimivat moitteettomasti. Tämä eväste on yksi yleisimmin käytetyistä evästetekniikoista kaikenlaisissa verkkosivustoissa.

(b) Google Analytics: Maailmankuulu Google Analytics on tärkeä ohjelmisto, joka tarjoaa verkkosivuston omistajille mahdollisuuden saada arvokasta tietoa verkkosivuston toiminnasta, käytöstä ja muista taustatilastoista. Bitcoin Loophole:lla on sopimus Googlen kanssa, mikä tarkoittaa, että Google ei voi nähdä tai käyttää näiden evästeiden avulla kerättyjä tietoja.

(c) Kolmannen osapuolen evästeet: Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä ovat kolmannen osapuolen evästeet. Nämä löytyvät yleisimmin kolmansien osapuolten ja kumppanuuslinkkien kautta Bitcoin Loophole -verkkosivustolla.

Missä henkilötietojasi säilytetään Bitcoin Loophole:ssa?

Bitcoin Loophole ei säilytä keräämiään henkilötietoja. Saatamme kuitenkin olla yhteydessä kolmansiin osapuoliin, jotka käsittelevät kerättyjä henkilötietoja pyynnöstämme. Jos näin tapahtuu, se tapahtuu tietojenkäsittelysopimusten mukaisesti. Henkilötietojasi ei jaeta ilman suostumustasi.

Miten Bitcoin Loophole suojaa henkilötietojani?

Bitcoin Loophole -tiimi on ryhtynyt erilaisiin varotoimenpiteisiin käyttäjien henkilötietojen suojaamiseksi, jotka vaihtelevat kyseessä olevien tietojen tyypin mukaan. Kaikkiin kerättyihin henkilötietoihin pääsevät käsiksi vain ne, joiden on päästävä käsiksi tietoihin perustavanlaatuisia tarkoituksia varten, kuten lainvalvontaviranomaiset tai muut valtion viranomaiset.

3. Mitkä ovat henkilötietoihin liittyvät oikeutesi?

Tässä osiossa kerromme yksityiskohtaisesti tärkeimmistä oikeuksista, joita jokaisella Bitcoin Loophole -käyttäjällä on henkilötietojensa osalta.

(a) Pääsyoikeus tietoihin: Bitcoin Loophole -käyttäjät voivat pyytää pääsyä kaikkiin verkkosivuston keräämiin henkilötietoihinsa.

(b) Tietojen oikaisu: Jos käyttäjän mielestä hänen henkilötietonsa ovat virheellisiä, vanhentuneita tai epätarkkoja, hänellä on oikeus pyytää niiden muuttamista ja päivittämistä.

(c) Henkilötietojen poistaminen: Käyttäjät voivat pyytää, että sivustolta kerätyt henkilötiedot poistetaan, jos ne täyttävät tietyt ehdot. Tässä tapauksessa Bitcoin Loophole voi myös ottaa yhteyttä kolmansiin rekisterinpitäjiin ja pyytää heitä poistamaan henkilötietojasi, jos niillä on niitä.

(d) Henkilötietojen siirto: Bitcoin Loophole -käyttäjillä on oikeus pyytää, että heidän henkilötietonsa siirretään heidän valitsemalleen kolmannelle osapuolelle.

(e) Valitukset: Sivuston käyttäjillä on oikeus esittää henkilötietojensa käyttöön liittyviä kysymyksiä tai valituksia asuinmaansa asianomaiselle sääntelyelimelle.

4. Määritellyt termit: Määrittelemme tämän tietosuojaselosteen viimeisessä osiossa tärkeimmät yleisessä tietosuojalainsäädännössä käytetyt termit.

Rekisterinpitäjä: Tietojen valvonnan ja käsittelyn syy ja menetelmät kuuluvat nimetyn rekisterinpitäjän toimivaltaan.

Henkilötiedot: Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia laillisesti tunnistettavissa olevia henkilökohtaisia tietoja aina nimistä ja nykyisistä osoitteista valtion myöntämiin henkilöllisyystodistuksiin.

Henkilötietojen käsittely: Tähän sisältyy henkilötietojen kerääminen, tallentaminen, säilyttäminen, järjestäminen, päivittäminen, levittäminen, hakeminen, muuttaminen, yhdistäminen, linkittäminen, estäminen, poistaminen ja tuhoaminen.

Connecting you to the best broker for your region...